Vragen?
Contacteer ons Bekijk de veelgestelde vragen Lees meer over: 100% natuurlijke etherische oliënHet veilige gebruik van etherische oliën
Beschrijving
Latijnse naam: Rosmarinus officinalis ct. kamfer
Producerend orgaan (p.o.): twijg en blad
Biochemische specificiteit (b.s.): kamfer
Productiemethode: stoomdistillatie
Geur: kruidige, pittige geur
Rozemarijn is een altijdgroene, geurige heester die langs de kusten van de Middellandse Zee groeit. Rozemarijn is in de keuken een onontbeerlijk ingrediënt van een Provençaalse kruidenmix. Extracten van deze plant worden verwerkt in talrijke cosmeticaproducten; in het bijzonder haarverzorgingsproducten.
Gebruik
De olie van rozemarijn is ideaal om kleine ongemakken te verlichten. Rozemarijnolie stimuleert de circulatie. Ze zorgt voor extra vitaliteit bij kortstondige vermoeidheid en is aangewezen bij stramme spieren (lokale massage).
inname: 1 druppel per inname, max. 3 druppels per dag
huid: 1 druppel plaatselijk of meerdere druppels verdund in basisolie
verstuiving: samen met andere etherische oliën
Ingrediënten
100% pure en natuurlijke etherische olie van rozemarijn




