www.biover.be

Vermoeidheid

Vermoeidheid is een gevoel dat we allemaal wel eens kennen. We voelen ons moe, hebben hoofdpijn of hebben last van stress. Gelukkig bestaan er oplossingen en kunnen enkele simpele tips helpen om je vermoeidheid te lijf te gaan.


Moe en nood aan meer energie?

Ken je dat gevoel dat je wat meer energie kan gebruiken? Je voelt je moe en futloos en hebt niet genoeg energie om de dingen te doen die je zo graag wil doen. Na wat stress op het werk, vragen de kinderen aandacht, moet er nog eten op tafel komen en staat er nog een berg afwas te wachten maar je batterij is leeg en je energie lijkt weg. Als je ’s morgens wakker wordt, lijkt het niet alsof je een hele nacht geslapen hebt. Het overkomt ons allemaal wel eens dat we ons futloos, moe en uitgeput voelen. Heel begrijpelijk dat je dan meer energie wil hebben!

Wat doet energie?

Je voelt je fitter en kan beter tegen stress en druk wanneer je meer energie hebt. De hoeveelheid energie die je per dag hebt, zal voor een groot deel je humeur bepalen en hoeveel je die dag voor elkaar kan krijgen. Gebruik de tips hieronder om je energieniveau omhoog te krikken.

Enkele tips om meer energie te hebben:

  1. Drink voldoende water: bij een vochttekort zal je al snel een gevoel van vermoeidheid opmerken.
  2. Beweeg en sport voldoende: per dag zitten we toch vaak een aantal uur op onze (bureau)stoel of in de zetel. Ga een leuke wandeling maken of neem tijd om te gaan sporten. Je zal merken dat je hierdoor meer energie hebt.
  3. Zorg voor een goede nachtrust om je batterij terug op te laden.
  4. Zoek ontspanning en maak je hoofd leeg: stress vreet energie. Probeer eens je to-do lijstje te noteren en de rust zal misschien wederkeren. Een boek lezen, mediteren of yoga kunnen ook voor de nodige rust en ontspanning zorgen.
  5. Zonlicht : het is normaal dat we ons in de winter wat minder energiek voelen, maar wanneer de lente nadert, zal de zon stilletje aan tevoorschijn komen en dat is de ideale periode om vaak naar buiten te gaan en je energiepeil op te laden door de lentezonnestralen op de huid.

Biover helpt je aan de nodige energie!

Naast bovenstaande tips zijn er ook vitamines en mineralen die je wat extra energie kunnen geven. Vitamines leveren zelf geen energie, maar sommige vitamines zoals vitamine B12 helpen wel om energie vrij te maken uit de voeding. Ze ondersteunen het energieniveau en helpen zo vermoeidheid te verminderen.


Biover Triple Energy kan je ook perfect helpen om je energieker te voelen.

Door de zorgvuldig geselecteerde mix van actieve ingrediënten waaronder vitamine B12, in combinatie met de unieke productietechnologie, geeft deze 3 lagentablet met constante vrijgave energie voor de hele dag. Hierdoor ben je de hele dag op je best, vanaf het moment dat je opstaat tot aan het einde van de dag.


De Triple Energy 3 lagentabletten geven je energie voor de hele dag!


1ste laag: Snelle vrijgave van natuurlijke Guarana helpt om je energieker te voelen en 's ochtends je dag een kickstart te geven.
2de laag: Constante vrijgave van B-vitamines, ginseng en ijzer. Vitamine B draagt bij tot een normaal energiemetabolisme ter ondersteuning van het mentale en fysieke energieniveau.
3de laag: Langzame afgifte van magnesium om de vermoeidheid op het einde van de dag tegen te gaan. Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid.Koop nu:

Meer weten over samenstelling?
Bekijk de productpagina