www.biover.be

Weg met winterkwaaltjes!

De winter staat bijna voor de deur en daarbij horen ook de bekende winterkwaaltjes zoals een verkoudheid, vermoeid zijn, minder energie hebben en een droge huid. Externe factoren zoals het koude weer en overdag minder zon/daglicht liggen mede aan de basis van deze kwaaltjes.Welke kwaaltjes duiken op in de winter en welke effecten hebben ze op onze gezondheid?

Een droge huid

In de winter zorgen de koude en de wind ervoor dat we last kunnen krijgen van een droge huid. Niet alleen de huid kan uitdrogen maar ook de handen, de lippen en het haar. Het is dus belangrijk om voor extra hydratatie te zorgen in de winter en dat wil dus zeggen; smeren, smeren en smeren.


Er bestaan verschillende soorten crèmes (vettige of op waterbasis) die je kan gebruiken. Je kiest best zelf wat je het meest aangenaam vindt.


Vitamine D tekort

De zon laat zich in de winter minder vaak zien en hierdoor hebben veel mensen dan ook last van een vitamine D tekort. Door een vitamine D tekort kan het immuunsysteem minder goed zijn werk doen waardoor je sneller moe kan worden, een somber gevoel kan hebben en sneller ziek kan worden. Het is dus belangrijk om in de wintermaanden voldoende vitamine D op te nemen. Biover heeft een vitamine D voedingssupplement dat je het hele jaar door mag innemen en dat je vitamine D niveau in je lichaam op peil houdt.


Vermoeidheid

Het sombere en donkere weer, de koude en kortere dagen, zorgen bij veel mensen voor een winterdip. Je hebt dan het gevoel sneller vermoeid te zijn en hebt ook weinig energie. Een beetje extra energie bij die vermoeidheid kan hulp bieden. Biover heeft in haar gamma de Triple Energy; een voedingssupplement bestaande uit een 3-lagentablet, dat jou, dankzij de aanwezigheid van vitamine B en ijzer, de hele dag door energie geeft. Met wat extra energie kom je de winter zeker en vast door!


Verkoudheid en snotteren

Een verkoudheid kan je niet krijgen door buiten in de koude te lopen. Het is eigenlijk een ontsteking van de bovenste luchtwegen en wordt dus veroorzaakt door een virus. Helaas kan je weinig doen aan een verkoudheid maar je kan wel werken aan een goed immuunsysteem om verkoudheden te voorkomen. Gezond eten, voldoende slapen en voldoende vitamines opnemen kunnen al flink helpen. Heb je toch een verkoudheid te pakken, dan gun je jezelf best voldoende rust en drink je best veel warme dranken. Biover heeft een speciaal gamma met winterproducten zoals pastilles die de keel verzachten en essentiële oliën die via verstuiving kunnen zorgen voor het bevorderen van de weerstand en bovendien luchtzuiverend werken.Haal snel de juiste producten in huis en maak je klaar voor de winter!Biover Propolis Spray

Mond- en keelspray op basis van propolis, echinacea, tijm en etherische oliën. Tijm en echinacea ondersteunen de weerstand van de bovenste luchtwegen.Koop nu:


Biover Eucalyptus Pastilles

Biover Eucalyptus pastilles bevatten de etherische olie van Eucalyptus globulus dat de keel verzacht en verfrist.


Deze zachte pastilles smelten niet alleen heerlijk weg, ze zijn ook ideaal om de luchtwegen te verzachten.Koop nu: