www.biover.be

Kruideninfusies


  • Bevatten de Biover kruideninfusies theïne of cafeïne?

    Alle Biover kruideninfusies combineren een heerlijke smaak met een gunstige invloed op de gezondheid. Ze zijn samengesteld uit biologische planten en bevatten geen aroma's, kleurstoffen, smaakversterkers of bewaarmiddelen.

  • Waarvoor staan al die vreemde stoffen in de ingrediëntenlijst van de Biover producten?

    De ingrediëntenlijst op de verpakking van voedingssupplementen moet voldoen aan de Europese en Belgische wetgeving. Alle gebruikte ingrediënten moeten in de ingrediëntenlijst worden vermeld. U kan er dus op vertrouwen dat het product in kwestie geen andere 'verborgen, onnatuurlijke toevoegingen' bevat die niet in de lijst zijn opgenomen. De ingrediëntenlijst geeft u trouwens niet alleen een opsomming van alle ingrediënten; de bestanddelen zijn ook gerangschikt in dalende volgorde van gewicht waarin zij in het product worden gebruikt. Als u de ingrediëntenlijst op de producten van Biover nauwkeurig bestudeert, zou u de indruk kunnen krijgen dat de producten minder 'natuurlijk en plantaardig' zijn als we beweren. We streven ernaar om steeds zo natuurlijk mogelijk te produceren.

  • Waarom zitten de Biover kruideninfusies verpakt in cellofaan?

    Bij het lanceren van producten, maken wij intern een evenwichtsoefening tussen verschillende elementen, waarbij kwaliteit voor ons steeds primeert. Het is dan ook vertrekkende vanuit deze gedachte dat wij ervoor kiezen om de theezakjes in cellofaan te verpakken.